ETUSIVU HINNASTO TUOTTEET YHTEYSTIEDOT
 
 
>> FUDGE
Fudge on tuoteperhe sinulle, joka haluat rikkoa rajoja ja kokea jotain uutta! Jatkuvasti uudistuvat ja trendikkäät tuotteet saavat sinut ratsastamaan aallon harjalla päivästä toiseen. Australiasta tiensä aloittanut Fudge on kasvanut vaihtoehtoisesta street-merkistä yhdeksi hiusalan tunnetuimmista brändeistä. Sen ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat avainsanoja tuotteiden kehittelyssä.

>> STYLE MASTERS
Intohimoa, ylpeyttä sekä sisäistä kauneutta ja ainutlaatuisuutta. Style Masters edustaa Revlon Professionalia, jonka innovaatio, muoti ja teknologia palvelevat kaikkein luovimpiakin hiusalan ammattilaisia sekä heidän asiakkaitaan. Halusit sitten sileyttä, kiharapilviä vai voimakasta volyymia, sarjasta löydät juuri oikeat tuotteet itsellesi.

>> TANGLE TEEZER NAISTEN LEMPIHARJA MAAILMALLA!
EI takkuja! Dramaattisen paljon vähemmän hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista! Tangle Teezer on kuuluisan hiusten värjääjän Shaun P:n hengentuote. 30 vuoden kokemuksella ammattimaisesta hiustenhoitoalasta Shaun P:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia kuin yhdelläkään muulla markkinoilla myytävällä tuotteella.
Onhan sinulla jo omasi?

>>
OROFLUIDO ASIA
Orofluido Asia -  Aasian hehku. Hurmaava tuoksu ja kallisarvoiset raaka-aineet antavat sinulle yhden parhaista mahdollisuuksista pitää hiuksesi hyvässä kunnossa. Sen kolme tärkeintä raaka-ainetta, tsubakiöljy, bambu-uute ja riisiöljy hoitavat hiuksiasi pesu käsittelyistä lähtien.

>> UNIQ ONE
Kenties kaikki mitä olet etsinyt hiusten hoitamiseen?Uniq one tarjoaa 10 tärkeintä ominaisuutta, joita hiuksesi tarvitsevat pysyäkseen hyvin hoidettuina. Testaa ja ihastu! (Psst..We Love Coconut!)

>> INTRAGEN
Kärsitkö hiuspohja ongelmista?

ANTI HAIR LOSS -hiusten lähtöön
S.O.S CALM -herkälle ja kutisevalle hiuspohjalle
DANDURFF CONTROLL -hilse ongelmille
SEBUM BALANCE -rasvaiselle hiuspohjalle

Hair&Makeup Lounge Bravo Huumantie 5, 48230 Kotka